Velden zijn niet correct ingevuld

Tapascatering

Binnenkort een speciale gelegenheid met vrienden, familie of collega’s? Kies voor een verrassend tapasbuffet verzorgd door Van Regteren Catering & Partyservice. Bij ons kunt u verse, smaakvolle en traditionele tapas bestellen.

Reserveer direct

Tapasbuffet naar keuze

De tapascatering verzorgen wij graag voor u. Zo bereiden en serveren we een combinatie van koude en warme tapasgerechten. Een greep uit onze specialiteiten:

- Linzensalade met paprika
- Antipasti schotel van diverse vlees- en kaassoorten, olijven en groenten
- Mosselschoteltjes met gamba
- Risotto met Parmezaanse kaas

Tapascatering: een streling op de tong en lust voor het oog

Ook serveren we u graag onze huisgemaakte pesto en aioli met verschillende soorten brood naast onze tapasgerechten. Uw wensen worden verwerkt in een uitgebreid, of juist eenvoudig, tapasbuffet. Wij zorgen voor een verrassende en representatieve oplevering en serveermethode van de tapasgerechten, wat zowel een genot is om te proeven als om te zien.

Volledige verzorging 

Naast het tapasbuffet voorzien we u graag van een geheel verzorgde avond. U hoeft nergens meer naar om te kijken en kunt al uw aandacht schenken aan uw gasten. Zo kunnen wij onder andere het servies en glaswerk, aankleding en dranken voor u verzorgen. Wij bieden diverse aanvullende services en materialen zodat u volledig wordt ontzorgd.

Neem vrijblijvend contact op met ons

Wilt u weten wat wij precies kunnen betekenen voor uw gelegenheid, feest of borrel? Neem gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van advies en bespreken uw wensen door. Van Regteren Catering & Partyservice is zowel telefonisch als via het contactformulier te bereiken.