Velden zijn niet correct ingevuld
brasserie
Over ons
-

van Regteren

van Regteren is al 52 jaar een begrip in Hoogeveen. John en Jannette van Regteren zwaaien de scepter over dit familiebedrijf. Wij zijn specialisten op het gebied van partyservice, catering en evenementen en werken voor opdrachtgevers door het hele land. Gastvrijheid, expertise, passie en creativiteit, met oog voor detail en alleen tevreden met de beste kwaliteit producten.

We doen wat we beloven (vanzelfsprekend) en zorgen dat elke opdracht soepel verloopt.  Een particulier feest, zakelijke netwerkborrel of groot evenement? van Regteren biedt altijd advies op maat, altijd verse producten en ja... altijd smakelijk!

van Regteren, heeft oog voor uw evenement!

van Regteren is een organisatie die gespecialiseerd is in het organiseren, produceren en realiseren van evenementen voor zowel kleine als grote gezelschappen.vanregteren organiseert meer dan zomaar een evenement. Wij onderscheiden ons door onze creatieve en eigentijdse visie, zorgen voor de ultieme beleving en creëren voor u een andere wereld. 

Uitgangspunt daarbij moet zijn dat de organisatie van een feest, commerciële presentatie of evenement net zo goed als de bouw van een huis moet starten op een sterk fundament. Dat betekent een goed doordacht plan, planning en aandacht voor alle details.
De kernactiviteit is de totaalorganisatie, van concept tot uitvoering. Voor elk evenement zijn onderstaande ingrediënten en activiteiten nodig om alles perfect op elkaar af te stemmen: creatieve concept ontwikkeling, organisatie & logistiek, entertainment, artiesten, audio visuele ondersteuning, locatie en decorbouw/inrichting

Al deze belangrijke ingrediënten voegen een extra dimensie toe aan de belevingswereld van u en uw gasten.

100% van Regteren familie recept: een flinke scheut humor en plezier, een snufje gezelligheid, een eetlepel vakkundigheid, gemixed met professionaliteit, besprenkeld met gastvrijheid en geserveerd met passie.