Velden zijn niet correct ingevuld

Hapjescatering

Binnenkort een borrel of feest in de planning? U kunt gemakkelijk uw hapjes bestellen bij ons en wij bezorgen de hapjes aan huis. Zo kunt u zelf zorgeloos genieten wanneer u de catering uit handen geeft aan Van Regteren Catering & Partyservice.

Reserveer direct

Catering hapjes aan huis voor uw borrel of feest

Wij bieden een grote diversiteit aan verschillende soorten hapjes. Zo kunt u toegankelijke en eenvoudige borrelhapjes zijn zoals zoutjes, nootjes, olijven en bijvoorbeeld een brood- of kaasplankje en een bittergarnituur. Maar ook kunt u kiezen om luxe hapjes te bestellen. Denk dan aan een wrap met serranoham, een mousse van zalm of forel, een carpacciololly of Vitello Tonnato. Natuurlijk houden we indien nodig rekening met eet- en/of dieetwensen.

Aankleding van uw feest

U kunt zelf samenstellen welke hapjes u wenst voor uw feest of borrel. Wij verzorgen de catering graag. Naast de hapjescatering regelen wij ook met liefde de dranken en het daarbij horende glaswerk. Ook zorgen we voor een mooie en representatieve serveermethode. Indien nodig kunnen wij ook de complete catering verzorgen met aanvullende services en materialen zoals:

- De aankleding
- Het ontvangst
- Een garderobe
- Parasols
- Verwarming
- Entertainment

Zo heeft u nergens meer omkijken naar en geniet u zorgeloos van uw borrel of feest en kan u de volledige aandacht aan uw gasten schenken.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

De hapjescatering verzorgen wij graag voor u! U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om uw wensen door te spreken als het gaat om hapjes bestellen. Wij zijn zowel bereikbaar via onderstaand contactformulier als telefonisch via: (0528) 263 697