Velden zijn niet correct ingevuld

Catering voor uw feest aan huis

Geeft u binnenkort thuis een feest? Wanneer u een feest geeft omdat u iets te vieren heeft, wilt u zelf ook graag genieten. Laat u daarom volledig ontzorgen en laat de catering aan huis voor uw feest regelen door Van Regteren Catering & Partyservice. Zo heeft u alle tijd en aandacht voor uw gasten en regelen wij de partycatering.

Reserveer direct

Ideeën voor de catering bij u thuis

De partycatering aan huis die wij bieden is naar uw wensen in te vullen. Wij bieden diverse mogelijkheden aan qua gerechten, hapjes, broodjes en buffetten. Neem gerust contact met ons op om uw wensen door te spreken. Onderstaand een aantal voorbeelden wat wij te bieden hebben voor de catering aan huis:

- Italiaans, Frans, Marokkaans buffet
- Hollands stamppotbuffet
- Barbecue in uw tuin of op uw dakterras
- Luxe warme en koude hapjes, afgewisseld met een borrelgarnituur

Sitting dinner
Naast een buffet, barbecue of hapjes kunnen wij ook een compleet sitting dinner verzorgen bij u thuis. Ook dit is geheel naar wens in te richten, van eenvoudig tot een uitgebreid diner met meerdere gangen. Alles geserveerd aan tafel bij u thuis of op locatie. Er is van alles mogelijk voor de catering aan huis voor uw feest!

Aankleding van uw feest

Daarnaast verzorgt Van Regteren Catering & Partyservice met liefde het totale plaatje. Er is meer mogelijk voor de catering aan huis voor uw feest. Denk aan:

- Aankleding
- Ontvangst
- Garderobe
- Glaswerk en servies
- Parasols
- Verwarming
- Entertainment

Van het begin tot eind staan wij klaar als het gaat om de catering bij u thuis. Dus zoekt u catering aan huis? Dan staan wij voor u klaar en nemen graag alle zorgen uit handen als het gaat om partycatering.

Reserveren 

Vraag naar de mogelijkheden voor de catering van uw feest. Neem vrijblijvend contact met ons op om al uw wensen door te nemen met ons. Indien nodig geven wij advies en regelen wij de catering aan huis voor uw feest! Vul onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via: (0528) 263 697