Velden zijn niet correct ingevuld

Barbecuecatering aan huis

Organiseert u een barbecue? Schakel de hulp in van Van Regteren en wij regelen het! U hoeft nergens naar om te kijken en het bespaart uzelf een hoop gedoe. Ervaar het gemak van onze barbecuecatering-service zelf en neem contact met ons op!

Reserveer direct

Wat houdt de barbecuecatering precies in?

De barbecuecatering die wij voor u zullen verzorgen is geheel naar uw wens in te vullen. Wij regelen naast de barbecue en het vlees nog veel meer. Dit is naar wens in te vullen. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden voor de barbecuecatering bij u thuis door te nemen. Wij kunnen bijvoorbeeld voor u verzorgen:

Bekijk onze barbequearrangementen

  • Visgerechten
  • Verse salades
  • Brood
  • Huisgemaakte ingelegde groente
  • Dessert (bijvoorbeeld gegrilde ananas of watermeloen)

Maar ook over de rest van de inkopen hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij regelen ook graag het servies, bestek, tafels en stoelen voor uw barbecue. Zo kunt u zelf volop genieten en ontspannen met vrienden, familie of collega’s met de barbecuecatering die wij u bieden. En ook niet onbelangrijk: zelfs de afwas doen we met plezier voor u.

Wij doen graag meer voor uw barbecue aan huis

Van Regteren Catering & Partyservice zorgt voor een geslaagde barbecue. Dit begint bij een feestelijk ontvangst van uw gasten met wellicht een glaasje bubbels. Ook verzorgen we graag een garderobe, parasols, verwarming en entertainment. En na afloop is de afwas gedaan en de keuken weer schoon. Van het begin tot het eind verzorgen wij uw barbecue.

Meer weten over de barbecuecatering aan huis?

Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op of via het contactformulier. Wij spreken graag de mogelijkheden en uw wensen door. Ook geven wij graag advies om een geslaagde barbecue te organiseren voor u en uw gezelschap.