Velden zijn niet correct ingevuld
Catering
Catering voor thuis

Catering voor thuis

Geeft u binnenkort een tuinfeest voor een speciale verjaardag of een jubileum? Of viert u een trouwerij in eigen huis? Het zijn maar een paar voorbeelden waarvoor van Regteren uw catering aan huis kan verzorgen. Hebt u een keertje geen tijd of geen zin om zelf te koken? Of lukt dat (tijdelijk) niet vanwege ziekte of een andere reden? Ook dan kunnen wij een gezonde maaltijd voor u bereiden. Smaakvol en vers bereid!

Er zijn drie mogelijkheden binnen onze catering aan huis:

Catering thuis: afhaalmaaltijden

Van maandag tot en met vrijdag kunt u van onze catering thuis genieten met onze afhaalmaaltijden. Met een wekelijks wisselend menu en seizoensgerelateerde producten, hebt u voldoende keuze voor een verse en gezonde maaltijd. Bij kleine bestellingen al binnen een half uur op te halen!

Maaltijdservice: thuisbezorgd

Voor iedereen die, misschien tijdelijk, geen gezonde maaltijd op tafel kan zetten, bieden wij onze maaltijdservice aan. Wekelijks verversen wij onze menukaart, maar u hebt uiteraard geen verplichting om wekelijks iets te bestellen. Wilt u hier meer over weten? Lees meer over onze maaltijdservice.

Catering aan huis voor evenementen

Uiteraard is het ook mogelijk dat wij, wanneer u een feest of een evenement op locatie organiseert, met onze catering thuis bij u langskomen. Voor dit soort evenementen kunnen we uiteraard meer verzorgen dan alleen de catering aan huis. We hebben bijvoorbeeld een mobiele sapbar en een mobiele koffiebar, die wij in kunnen zetten voor uw evenement. Of wat dacht u van onze buffetten of salades en bittergarnituren? Er is heel veel mogelijk! Natuurlijk maken wij graag een op maat gemaakt plan voor uw evenement.

Neem contact op

Bovenstaande opties zijn uiteraard maar een fractie van wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om catering aan huis. Wilt u weten of we uw wensen kunnen realiseren? Neem gerust contact met ons op via (0528) 263 697info@vanregteren.eu of vul onderstaand formulier in met uw vraag.