Velden zijn niet correct ingevuld
Catering
Catering voor thuis

Catering voor thuis

Voor thuis bieden wij diverse mogelijkheden op het gebied van catering: afhaalmaaltijden, maaltijdservice aan huis of de totale verzorging van uw evenement.

Afhaalmaaltijden

Wilt u een keer niet koken en toch een gezonde, lekkere maaltijd eten? Bestel dan onze dagverse afhaalmaaltijden.

Bekijk onze afhaalmaaltijden


Maaltijdservice aan huis

Kost het u moeite om dagelijks een gezonde en lekkere, warme maaltijd te bereiden? Bijvoorbeeld door ziekte, invaliditeit of na een operatie? Dan is onze maaltijdservice iets voor u!

Bekijk onze maaltijdservice


De lekkerste buffetten

Catering & Partyservice van Regteren heeft de lekkerste buffetten voor u samengesteld. Wanneer u er voor kiest om tijdens uw eigen feest niet te lang in de keuken te hoeven staan, zijn onze buffetten een ideale uitkomst. U heeft onder andere keuze uit het smikkelbuffet, een mediterraans buffet en meerdere warme- en koude buffetten. In de folder bekijkt u het complete aanbod.

Bekijk onze buffetten


Salades en bittergarnituren

Ons salade en bittergarniturenassortiment is een welkome aanvulling op uw  feest of partij. Wij verzorgen rijkelijk gevulde salades en verschillende bittergarnituren zodat u als gastheer gastvrouw goed voor de dag komt, zonder zelf lang in de keuken te staan. De salades en bittergarnituren worden vers voor u bereid en (warm) bij u op locatie gebracht.

Bekijk onze salades en bittergarnituren