Velden zijn niet correct ingevuld
vers fruit
Mobiele sapbar

Mobiele Sapbar

Een mobiele sapkar op uw evenement? Wij verzorgen graag de complete catering. Inclusief alle benodigde ingrediënten en in stijl geklede medewerkers.  Voor ieder evenement inzetbaar. U kunt namelijk zowel binnen als buiten de mobiele sapkar inschakelen. Een gezonde, frisse & fruitige beleving aan uw bezoekers meegeven met onze mobiele juice bar! De fruitpers kan op iedere bar worden geplaatst. Het geeft uw bar een elegante uitstraling.

Een waardevolle aanvulling op uw evenement

De verse jus d’orange is een populair drankje van de sapkar. Naast dat het ontzettend lekker en gezond is wordt het ook uiteraard vers geperst. Uniek aan onze volautomatische sinaasappelpers is dat de sinaasappel leeg wordt gedrukt in plaats van gedraaid. Dit voorkomt dat de sappen uit de schil zich mengen. Dit zorgt dat de bittere smaak niet wordt toegevoegd aan de geserveerde jus d’orange voor uw bezoeker. De basis van al onze sappen bestaan uit een strenge selectie van vers fruit. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld extra zoete sinaasappelen die met zorg worden geselecteerd.

Een greep uit de smoothie varianten die wij graag voor u bereiden:
Aardbei/banaan
Aardbei/framboos
Aardbei/mango
Framboos/mango

Breed en landelijk inzetbare sappenbar

Als aanvulling op de smoothie foodtruck serveren wij graag een gezonde ‘hap’ op uw feest of evenement. Wij hebben sfeerverhogende serveermethodes voor alles wat met fruit te maken heeft. Met verschillende accessoires zorgen wij voor een unieke beleving op uw evenement. De smoothiebar is beschikbaar voor vele doeleinden. Verras uw relaties op een originele manier! Een aantal voorbeelden waarvoor de mobiele juice bar kan worden ingezet:

- Beurzen
- Scholen
- Evenementen
- Festivals
- Braderieën
- Bedrijfsfeest/bedrijfsopening
- Particuliere evenementen
- Promotieacties

Dit zijn slechts enkele van de talloze voorbeelden hoe onze mobiele sapkar kan worden ingezet voor een verfrissing van uw evenement! Ons team zorgt voor een juiste en gastvrije invulling van elke gelegenheid.

Wat houdt de mobiele sapkar precies in?

Onze smoothie foodtruck is uitgerust met het volgende:
- Mobiele sinaasappelpers
- Zummo fruitpers
- Fruit blenders
- Smaakvolle fruitsoorten
- De benodigde disposables
- Afvalbakken
- Volledig afgerokte statafels (eventueel in bedrijfskleuren)
- Restauratieve begeleiding

Om de mobiele sapkar te plaatsen op uw evenement zijn wij twee vrije groepen voor de stroom met 220V aansluiting nodig en een werkruimte van 10 vierkante meter. De smoothie foodtruck is ongeveer 4.40 meter lang, 2.50 meter breed en 2.60 meter hoog.

Neem contact met ons op 

Bel ons vrijblijvend om de mogelijkheden door te spreken op 0528-263 697. Ook kunt u via onderstaand contactformulier contact met ons opnemen.