Velden zijn niet correct ingevuld
vers fruit
Mobiele sapbar

Mobiele sapbar

De Fresh Express is een mobiele vers fruit sappenbar, gesitueerd in een mobiele verkoopwagen of led bar.

Onze medewerkers zorgen voor een smaakvolle en gezonde verwennerij in de vorm van frisse, gezonde fruitsappen, vers fruitsalade of het ter plekke bereiden van smoothies. Het leggen van contacten op een beurs of evenement, onder het genot van een heerlijke vers geperste vers fruitsappen zorgt altijd voor een ongedwongen contactmoment bij iedere bezoeker.

Fresh Express is catering inclusief alle benodigde ingrediënten verzorgd door in stijl geklede medewerkers. De Fresh Express is een echte eyecatcher en is zowel binnen als buiten inzetbaar. Met het inzetten van de Fresh Express geeft u uw bezoekers een ware vitamine volle beleving mee. Fresh Express staat voor vers, gezond & fruitig!

De verse jus d’orange van Fresh express is een geliefd drankje op uw evenement.

Het is heerlijk vers en lekker gezond en wordt geperst in beeld van de gasten terwijl u wacht. Dat is al een genot om te zien, de volautomatische pers snijdt en perst de sinaasappel en tapt het heerlijke sap in bekers. Uniek is dat de sinaasappel wordt leeg gedrukt in plaats van gedraaid. Dit voorkomt dat sappen uit de schil zich mengen in de jus d’orange, zodat er geen bittere smaak wordt toegevoegd. De basis van de verse jus bestaat uit een strenge selectie van speciale, extra zoete sinaasappelen, die met zorg worden geselecteerd. Naast het aanbod van verse jus d’orange kunt u ook kiezen voor andere vers fruitsappen, vers fruit salades en smoothies.

Verse fruitsappen catering

De fruit pers kan op iedere bar worden geplaatst en zorgt ervoor dat uw bar een elegante uitstraling krijgt. Bovendien is het aanbieden van verse fruit sappen de ideale manier om traffic te genereren op uw beurs stand.

Vers fruit op locatie

Uiteraard kunnen wij ook een gezonde ‘hap’ serveren op uw evenementen of feesten.
Alles wat met vers fruit te maken heeft hebben wij een bijzondere sfeer verhogende serveer methode voor. Met verschillende accessoires zorgen wij voor gezelligheid en traffic in uw omgeving. Fresh express is breed inzetbaar, en voor vele  doeleinden beschikbaar.

Ben je op zoek naar een frisse en originele manier om je relaties te verrassen?

Fresh express voorziet hierin;

Vers fruitsappen op beurzen

scholen

evenementen & braderieën

festivals

promotieacties

Bedrijfsopeningen

Bedrijfsfeest

Particuliere evenementen

Maar onthoudt; dit zijn slechts enkele van de talloze voorbeelden van hoe onze Fresh express  kan worden ingezet! Ons team zorgt voor de juiste en klantvriendelijke invulling van elke gelegenheid en evenement. Of bent u op zoek naar een verfrissende promotieactie? Fresh express  is de friste & fruitigste oplossing bij u in de buurt!

Wij zijn landelijk inzetbaar!

Fresh express is uitgerust met het volgende;

Mobiele sinaasappel

Zummo fruit pers

Fruit blenders

Alle benodigde sinaasappelen

Alle benodigde fruit soorten

Alle benodigde disposables

Afval bakken

Statafels volledig afgerokt (eventueel in bedrijfskleuren)

Restauratieve begeleiding

Onze benodigdheden;

2 x vrije groep voor de stroom met 220V aansluiting.

Fresh express heeft een werkruimte nodig van: 10m2.

Fresh express is ongeveer 4m40 lang, 2m50 breed en 2m60 hoog.

Duurzaam

Het streven naar perfectie is onze belangrijkste waarde die rust op twee hoekstenen. Enerzijds is er de passie voor uitmuntendheid, die tot uiting komt in onze liefde voor schoonheid en vakmanschap. En anderzijds is er het belang van ethische principes, dat tot uiting komt in de creatie van waarde op termijn, via duurzaamheid, openheid en de ontwikkeling van mensen. We willen de levenskwaliteit van onze belanghebbenden verhogen, en laten ons hierbij leiden door onze passie voor alles dat we doen. 

 http://www.naranjascosta.com/productos/imagenes/img_9_85e99900347235928c94cb864363776b_1.jpg

Smaken

Frambozen/mango

Mango/aardbeien

Frambozen/aardbeien

Aardbeien/banaan