Velden zijn niet correct ingevuld
Punt zak frites
Snacken op de bouw

Patatkraam op de bouw

Wilt u graag een patatkraam huren voor op de bouw? van Regteren is uw cateringpartner op elke denkbare locatie. Zelfs voor de moeilijk bereikbare locaties deinzen wij niet terug. Wij verzorgen met onze goed verzorgde patatkraam, verse frieten met hoogwaardige snacks en op verzoek frisdranken.

Feest met een frietkraam op de bouw

Wij starten met het bespreken van uw wensen en de mogelijkheden die er zijn. Wij spreken een vaste prijs af waarvoor wij de friet en snacks voor uw medewerkers klaarmaken, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij spreken wij samen een locatie af bepalen een datum, tijdstip en het aantal personen. U wijst ons naar de juiste plek en wij nemen verder het heft in handen.

Hoogste punt viering bouw

Naast de heerlijke  frieten en snacks, kunnen wij ook frisdrank, bier en ijsjes aanbieden. Welk feest of viering u heeft, wij staan graag voor je klaar met onze snackwagen. We bereiden de heerlijkste de menu’s in anderhalf uur. We zijn dan ongeveer een uur van te voeren aanwezig om alles klaar te zetten. We nemen de prullenbakken mee. Na afloop ruimen we alles netjes op, u ook niks hoeft op te ruimen na de tijd en lekker schoon blijft. Daarnaast nemen we standaard 2 statafels mee, op verzoek kunnen we meerdere tafels meenemen.

Snacken op bouwlocaties voor een vast bedrag

Het voordeel van onze formule is dat we vooraf een vast bedrag afspreken, dat is voor beide partijen handig. U weet wat de kosten zijn, wij weten hoeveel we mee moeten nemen. Standaard nemen we 10% extra mee voor onvoorziene gasten, bent u ervan verzekerd dat iedereen wordt voorzien van een heerlijke maaltijd.
Een vast bedrag geeft de zekerheid dat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Bestellen 

Bel ons om de mogelijkheden voor uw bedrijf door te spreken: 0528-263 697 of neem via het onderstaande formulier contact met ons op.