Velden zijn niet correct ingevuld

Bouwplaats & Infra-catering

Onze mobiele foodtruck is voor meerdere doeleinden inzetbaar. Sinds enige tijd verzorgen wij ook de catering voor de mensen die buiten aan de weg, het spoor of in de bouw werkzaam zijn, te weten bouwplaats en infracatering. Wij bereiden heerlijke snacks voor kleine bouwplaats projecten, maar ook grote wegenbouw & infracatering projecten zijn voor ons geen onbekend terrein. De frietwagen is mobiel en dus makkelijk verplaatsbaar.
Zodra het werk van een bepaalde snelweg erop zit, kunnen wij ons verplaatsen naar een ander deel van de weg. Bij dit soort projecten kunt u ons beschouwen als mobiele bedrijfskantine.

Huur frietkraam voor uw Infra-catering

De gemiddelde bouwvakker of mensen die met hun handen in de buitenlucht werken, genieten het meest van een patatje of een broodje hamburger.

Veel te bieden

Buiten het standaard snack assortiment, is er een mogelijkheid om de nodige gezonde voeding aan te bieden. Van vers fruit tot een simpel broodje kaas, maar een lekkere tosti behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast bieden we zowel warme als koude dranken aan en zelfs in de koude maanden behoort soep tot de mogelijkheden. Kortom genoeg diversiteit om uw personeel of klant te verwennen.

Snelle bediening

Een groot voordeel van onze catering is, dat we direct mensen kunnen voorzien van een maaltijd. U hoeft niet te wachten en daardoor loopt de planning van uw project eenvoudiger.

Bestellen 

Bel ons om de mogelijkheden voor uw bedrijf door te spreken: 0528-263 697 of neem via het onderstaande formulier contact met ons op.