Velden zijn niet correct ingevuld
hamburger
Evenementencatering

Evenementencatering

Wij zorgen ervoor dat u gast bent op uw eigen feest.

Een evenement organiseren is een unieke gebeurtenis. Een belevenis waar u verwachtingsvol naar uitkijkt en naderhand met genoegen op wilt terugkijken. Bovenal is het dé gelegenheid om u te omringen met uw gasten en hen alle aandacht te geven. Dat betekent dat het feest tot in perfectie voorbereid moet zijn. Zo bent u verzekerd van een feilloze evenementencatering. En dat verzorgen wij al jaren.

Van Regteren doet meer dan alleen catering voor uw evenement

Van Regteren heeft alle kennis, ervaring en materiaal in huis om uw feest te omlijsten met een toepasselijke en altijd stijlvol verzorgde evenementencatering en partyservice. Geen feest is ons te groot. Of te klein. Receptie, bedrijfsfeest, opening of presentatie, wij verstaan de kunst uw evenement gedegen en met zorg voor te bereiden en uit te voeren. Zowel culinair als in de aankleding. Dat doen wij op een persoonlijke - met een vast contactpersoon - en creatieve manier. Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij leggen uw wensen naast onze suggesties en dat gaat tot een verrassend programma leiden.

Wij regelen alles

Volgens onze visie is catering een totaalconcept. Daarom kunnen wij alles regelen om de catering van uw evenement tot een onvergetelijk feest te maken:

  • Artiesten
  • Sprekers
  • Ceremoniemeester
  • Muzikale ondersteuning
  • Kindersuprises
  • Give aways
  • Entertainment
  • Audio/visuele middelen
  • Foto- en videoreportage
  • Beveiliging

Op een locatie naar keuze

Hebt u al een locatie voor uw evenement in gedachten? Of het nu bij u thuis is, in een bedrijfspand, een feestzaal of zelfs in de open lucht: wij draaien onze hand niet om voor evenementencatering op locatie. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het inzetten van onze mobiele sapbar en onze mobiele koffiebar. Een ontzettend leuke toevoeging aan de catering van ieder evenement. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren bij de keuze van een geschikte locatie voor uw feest. 

Vraag een offerte aan voor de catering van uw evenement

Als u ons wensenformulier invult, krijgt u van ons een passende offerte. Naast onze eigen evenementencatering en partyservice, werken wij samen met andere partijen om aan al uw wensen te kunnen voldoen. Op deze manier slaagt uw feest altijd.

Vul het wensenformulier voor partyservice in en ervaar hoe prettig het is als u uw evenement samen met een professional kunt organiseren. Mail uw aanvraag vervolgens naar info@vanregteren.eu. Wij doen u dan een passend voorstel. Heeft u eerst nog vragen? Stel ze via (0528) 263 697, info@vanregteren.eu of vul onderstaand formulier in.