Velden zijn niet correct ingevuld
Koffie catering
Mobiele koffiebar

Mobiele koffiebar

Op zoek naar een smaakvolle verwennerij voor op uw evenement? Dan is de ‘Coffee Express’ van van Regteren misschien iets voor u. De ‘Coffee Express’ is een mobiele koffiebar, of sfeervolle aanhangwagen voor op evenementen. Een heerlijke koffie, café crème, espresso of een heerlijke cappuccino? Het wordt ter plekke voor u gemaakt door onze professionele en gastvrije medewerkers.

Deze koffiebar is perfect voor evenementen of beurzen. Een heerlijke kop vers gezette koffie zorgt voor een ongedwongen contactmoment bij vrijwel iedere bezoeker. Deze mobiele koffiebar bestelt u inclusief alle benodigde ingrediënten en in stijl geklede medewerkers. Een echte eyecatcher én zowel binnen als buiten inzetbaar. De ‘Coffee Express’ zorgt voor de perfecte koffiebeleving.

Reserveer de Coffee Express

Koffie catering

De espressomachine kan op iedere bar worden geplaatst en zorgt ervoor dat uw bar een elegante uitstraling krijgt. Bovendien is het aanbieden van kwaliteitskoffie de ideale manier om traffic te genereren op uw beursstand. De eenvoudig te gebruiken machine vindt dankzij zijn compacte afmetingen overal een plaats. Het onderhoud van het apparaat is beperkt en het garandeert steeds een uitstekend kopje koffie, zoals dat van een volleerde ‘barista’. Daarnaast verenigt de machine design en functionaliteit, in een perfecte mix van esthetiek, kwalitatieve materialen, nieuwe technologieën en praktische voordelen. 

Iets lekkers erbij?
Wat dacht u van een brownie, muffin of donut bij de koffie? Een lekkere stroopwafel, gevulde koek of een grand petit glacé met logo behoort ook tot de mogelijkheden. Voor elk evenement kunnen we een passend assortiment aanbieden.

Landelijk inzetbaar

Coffee Express is breed inzetbaar, en voor vele doeleinden beschikbaar. Bent u ook op zoek naar een originele manier om uw relaties te verrassen?

Coffee Express is te reserveren voor:
- Beurzen
- Evenementen & braderieën
- Festivals
- Promotieacties
- Bedrijfsopeningen
- Bedrijfsfeesten
- Particuliere evenementen

Maar onthoud: dit zijn slechts enkele van de talloze voorbeelden van hoe onze mobiele koffiebar kan worden ingezet. Ons team zorgt voor de juiste en klantvriendelijke invulling van elke gelegenheid en evenement.

Coffee Express is uitgerust met het volgende:

- Koffiebar
- Koffiemachine
- Steamer (voor cappuccino’s)
- Tea cooker
- Alle benodigde koffie soorten
- Alle benodigde suiker en melk toebehoren
- Alle benodigde disposables
- Afvalbak
- Restauratieve begeleiding

Onze benodigdheden;

- Twee keer vrije groep 16 ampère voor de stroom met 220V aansluitingen
- Werkruimte van: 2x2 meter

Mobiele koffiebar bestellen 

Bel ons om de mogelijkheden door te spreken: 0528-263 697 of neem via het onderstaande formulier contact met ons op.