Velden zijn niet correct ingevuld
Koffie catering
Mobiele koffiebar

Mobiele koffiebar

Coffee Express is een mobiele coffee bar of op een evenement gesitueerde sfeervolle aanhangwagen.

Onze medewerkers zorgen  voor een smaakvolle en heerlijke verwennerij in de vorm van café crème, espresso of een heerlijke cappuccino, deze coffees worden terplekke bereidt.

Het leggen van contacten  op een beurs of evenement, onder het genot van een heerlijke kop vers gezette coffee zorgt altijd voor een ongedwongen contactmoment bij iedere bezoeker.

Coffee Express is  catering inclusief alle benodigde ingrediënten verzorgd door in stijl geklede medewerkers. De Coffee Express is een echte eyecatcher en is zowel binnen als buiten inzetbaar. Met het inzetten van de Coffee bar geeft u uw bezoekers een ware coffee beleving mee.

Coffee catering

De espressomachine kan op iedere bar worden geplaatst en zorgt ervoor dat uw bar een elegante uitstraling krijgt. Bovendien is het aanbieden van kwaliteitskoffie de ideale manier om traffic te genereren op uw beurs stand.De eenvoudig te gebruiken machine vindt dankzij zijn compacte afmetingen overal een plaats. Het onderhoud van het apparaat is beperkt en het garandeert steeds een uitstekend kopje koffie, zoals dat van een volleerde ‘barista’. Daarnaast verenigt de machine design en functionaliteit, in een perfecte mix van esthetiek, kwalitatieve materialen, nieuwe technologieën en praktische voordelen. 

Iets lekkers erbij?

Wat dacht u van een brownie, muffin of donut bij de coffee?

Een lekkere stroopwafel, gevulde koek of een grand petit glacé met logo behoort ook tot de mogelijkheden. Voor elk evenement kunnen we passend assortiment aanbieden.

Wij zijn landelijk inzetbaar!

Coffee Express is breed inzetbaar, en voor vele  doeleinden beschikbaar.

Bent u ook op zoek naar een originele manier om uw relaties te verrassen?

Coffee Express voorziet hierin;

Coffee op beurzen

evenementen & braderieën

festivals

promotieacties

Bedrijfsopeningen

Bedrijfsfeest

Particuliere evenementen

Maar onthoudt; dit zijn slechts enkele van de talloze voorbeelden van hoe onze Coffee Express kan worden ingezet! Ons team zorgt voor de juiste en klantvriendelijke invulling van elke gelegenheid en evenement.

Of bent u ook op zoek naar een heerlijke promotieactie?

Coffee Express  is de coffee oplossing bij u in de buurt!

 

Coffee Express is uitgerust met het volgende;

Coffee bar

Coffee machine

Steamer t.b.v. cappuccino melk

Tea cooker

Alle benodigde koffie soorten

Alle benodigde suiker en melk toebehoren

Alle benodigde disposables

Afval bak

Restauratieve begeleiding

Onze benodigdheden;

2 x vrije groep 16 amp voor de stroom met 220V aansluitingen.

Coffee Express heeft een werkruimte nodig van: 2m00x2m00.

Duurzaam

Het streven naar perfectie is onze belangrijkste waarde die rust op twee hoekstenen. Enerzijds is er de passie voor uitmuntendheid, die tot uiting komt in onze liefde voor schoonheid en vakmanschap. En anderzijds is er het belang van ethische principes, dat tot uiting komt in de creatie van waarde op termijn, via duurzaamheid, openheid en de ontwikkeling van mensen. We willen de levenskwaliteit van onze belanghebbenden verhogen, en laten ons hierbij leiden door onze passie voor alles dat we doen.