Velden zijn niet correct ingevuld
eten-hoogeveen
Horeca advies

Catering voor bedrijven

Is er een belangrijke vergadering waarvoor u een lunch moet verzorgen? Wilt u met collega's overwerken om toch die ene klus te klaren? Of is er een gezellige bedrijfsborrel die wel van een hapje en een drankje mag worden voorzien? Van Regteren helpt u graag met uw zakelijke catering, in en om Hoogeveen. Een groot evenement inclusief zakelijke catering of juist een klein bedrijfsontbijt vanaf 8 personen: we kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Voor bedrijven kunnen we onder meer de volgende catering verzorgen:

Kortom, wat voor catering bedrijven ook nodig hebben, wij kunnen het verzorgen. Staat uw idee er niet tussen? Laat het ons gerust weten, we denken met u mee. We staan u graag te woord via (0528) 263 697 of info@vanregteren.eu.

Catering voor bedrijven: de voordelen

Als ondernemer hebt u veel te regelen. Daarom nemen wij voor bedrijven de catering graag uit handen! Zo hebt u meer tijd voor belangrijke zaken. Alles wordt door ons geregeld, bezorgd en eventueel weer opgehaald. Het enige dat u hoeft te doen, is bepalen wat u wilt eten en u daar heerlijk op verheugen! van Regteren regelt de rest.

Ons zakelijke weekmenu ontvangen?

Wilt u vaker gebruikmaken van de catering voor bedrijven, bijvoorbeeld iedere week? Dan maken wij het u graag extra makkelijk door u wekelijk ons nieuwe menu toe te sturen. Op die manier bestelt u makkelijk en snel de broodjescatering voor uw bedrijf. Wilt u dit zakelijke weekmenu ontvangen? Dat kan! Stuur ons een berichtje, dan ontvangt u iedere week het nieuwe menu. 

Vraag het zakelijke weekmenu aan