Velden zijn niet correct ingevuld
eten-hoogeveen
Catering & Partyservice

Catering & Partyservice

Catering van van Regteren

Cateren is een totaalconcept. Wij, Brasserie en Partyservice van Regteren, verzorgen voor u de catering. Onze visie is dat wij alle zorgen uit handen nemen van onze opdrachtgever. U kunt dan het middelpunt van uw gasten zijn.

Bekijk onze catering


Partyservice

Geen feest is ons te groot, of het nu om een receptie of bedrijfsfeest gaat. Wij zorgen ervoor dat u te gast bent op uw eigen feest. Wij kunnen voor u het feest geheel regelen. Een feest hoort een unieke belevenis te zijn die tot de puntjes is uitgewerkt.

Bekijk onze partyservice


De lekkerste buffetten

Partyservice van Regteren heeft de lekkerste buffetten voor u samengesteld. Wanneer u er voor kiest om tijdens uw eigen feest niet te lang in de keuken te hoeven staan, zijn onze buffetten een ideale uitkomst. U heeft onder andere keuze uit het smikkelbuffet, een mediterraans buffet en meerdere warme- en koude buffetten. In de folder bekijkt u het complete aanbod.

Bekijk onze buffetten


Salades en bittergarnituren

Ons salade en bittergarniturenassortiment is een welkome aanvulling op uw  feest of partij. Wij verzorgen rijkelijk gevulde salades en verschillende bittergarnituren zodat u als gastheer gastvrouw goed voor de dag komt, zonder zelf lang in de keuken te staan. De salades en bittergarnituren worden vers voor u bereid en (warm) bij u op locatie gebracht.

Bekijk onze salades en bittergarnituren