Velden zijn niet correct ingevuld
eten-hoogeveen
Catering voor bedrijven

Catering voor bedrijven

Voor bedrijven bieden wij diverse cateringmogelijkheden.

Bedrijfsontbijt

Ontbijten op de zaak? Wij zorgen voor een gezonde start, bijvoorbeeld voor vroege vergaderingen. Bestellen is mogelijk vanaf 8 personen en bezorging is mogelijk tussen 7.00 en 10.00 uur.

Bedrijfsontbijt


Bedrijfslunch

Wilt u een lekkere bedrijfslunch laten verzorgen? Komen er gasten en moeten er nog broodjes geregeld worden? Wij helpen u graag met onze broodjescatering.

Broodjescatering


Bedrijfsmaaltijden

Moet er overgewerkt worden of heeft u een late vergadering? Wij bezorgen gezonde, warme en bovenal heerlijke bedrijfsmaaltijden op een afgesproken tijdstip, met bestek en servies.

Bedrijfsmaaltijden


Feesten en evenementencatering

Geen feest is ons te groot, of het nu om een receptie of bedrijfsfeest gaat. Wij zorgen ervoor dat u te gast bent op uw eigen feest. Wij kunnen voor u het feest geheel regelen. Een feest hoort een unieke belevenis te zijn die tot de puntjes is uitgewerkt.

Evenementencatering


De lekkerste buffetten

Catering & Partyservice van Regteren heeft de lekkerste buffetten voor u samengesteld. Wanneer u er voor kiest om tijdens uw eigen feest niet te lang in de keuken te hoeven staan, zijn onze buffetten een ideale uitkomst. U heeft onder andere keuze uit het smikkelbuffet, een mediterraans buffet en meerdere warme- en koude buffetten. In de folder bekijkt u het complete aanbod.

Bekijk onze buffetten


Salades en bittergarnituren

Ons salade en bittergarniturenassortiment is een welkome aanvulling op uw  feest of partij. Wij verzorgen rijkelijk gevulde salades en verschillende bittergarnituren zodat u als gastheer gastvrouw goed voor de dag komt, zonder zelf lang in de keuken te staan. De salades en bittergarnituren worden vers voor u bereid en (warm) bij u op locatie gebracht.

Bekijk onze salades en bittergarnituren