Velden zijn niet correct ingevuld

Catering bouwvakborrel

Bent u degene die dit jaar ‘de bouwvakborrel’ mag organiseren? Vrees niet, want dit is zo geregeld bij van Regteren Catering en Partyservice. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden en is er altijd een arrangement dat past bij uw gezelschap. Groot, klein, jong, oud, op bedrijfslocatie of gewoon bij je collega in de tuin? Het is allemaal te realiseren.

Reserveer direct

Hoe pakt u dat aan?

van Regteren Catering en Partyservice biedt u de helpende hand bij het organiseren van een bouwvakborrel. Of u alleen een salade wilt bestellen of een compleet barbecue arrangement; bij ons bent u aan het juiste adres. Tevens leveren wij bittergarnituren, gekoelde dranken of overige horecabenodigdheden.

Actie: Vakantie borrelarrangement:

- Kipsaté 2 stok p.p.
- Broodje warme beenham + mosterdsaus
- Gehaktballetjes in zigeunersaus
- Stokbroden met kruidenboter, tapenade en roomboter
- Huisgemaakte vleessalade
- Huisgemaakte aardappelsalade
- Inclusief borden, bestek en servetten

Van ̶€̶ ̶1̶7̶.̶7̶5̶ nu voor maar €14.75 excl. 9% BTW
 

Bouwvakborrel reserveren

Onze ambachtelijke bereide producten zijn een lust voor het oog en strelen uw tong. U kunt rekenen op onze welbekende service en kwaliteit betreft uw bouwvakborrel. Heeft u nog vragen naar aanleiding van deze correspondentie? Of wenst u een mondelinge motivatie over uw bouwvakborrel, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons op (0528) 263 697. Wij helpen u graag verder.