Velden zijn niet correct ingevuld

Catering Bruiloft

Dat u gaat trouwen is een reden voor een feest. Dan wilt u natuurlijk uw gasten verwennen met hapjes en drankjes tussendoor. Wellicht wilt u ze welkom heten met een glaasje bubbels en voorzien van een heerlijk viergangendiner of catering op locatie of aan huis. Wat u ook wenst en wat uw budget ook is: wij verzorgen een van de belangrijkste dagen van uw leven en regelen de catering voor uw bruiloft tot in detail. Van het welkomstdrankje tot het diner! Geniet deze dag volop zonder zorgen.

De catering voor uw bruiloft in goede handen

Van Regteren Catering en Partyservice draagt graag bij aan het organiseren van deze onvergetelijke dag en levert dan ook de kwaliteit en service die uw bruiloft verdient. De mogelijkheden voor de catering van uw bruiloft zijn uiteenlopend en naar wens in te vullen. Een compleet diner, een buffet en wellicht aangevuld met belegde broodjes. Wij verzorgen het graag voor u.

Reserveer direct

Uw bruiloft met liefde verzorgd

Wij verzorgen met alle liefde de volledige catering tijdens uw bruiloft. Daarnaast zijn verzorgen wij graag meer! Denk hierbij aan de aankleding, het ontvangst, een garderobe, het glaswerk en servies, parasols, verwarming, entertainment: wij staan klaar tijdens uw trouwdag van het begin tot het eind.

Lees meer over de mogelijkheden voor de catering tijdens uw bruiloft:
- Hapjescatering
- Tapascatering
- Buffetten
- Luxe broodjes
- Walking dinner
- Aanvullende verzorging (verhuurmaterialen)

Bespreek uw wensen met ons

Neem via ons contactformulier of telefonisch contact met ons op. Wij spreken graag uw wensen met u door en geven waar nodig advies om uw bruiloft te organiseren. Van Regteren Catering & Partyservice staat voor een persoonlijke benadering en verzorgt met liefde de mooiste dag van uw leven.