Velden zijn niet correct ingevuld
overwerkmaaltijden
Bedrijfsmaaltijden

Bedrijfsmaaltijden en overwerkmaaltijden

Moet er onverwachts overgewerkt worden? Dan zult u blij zijn met het verrukkelijke aanbod in overwerkmaaltijden van Brasserie van Regteren. Bij ons heeft u de keuze uit talloze maaltijdgerechten, broodjes of salades die stuk voor stuk vers voor u in eigen keuken worden bereid. Onze service is ideaal voor het verzorgen van late vergaderingen of meetings buiten de standaard kantooruren. Wilt u uw medewerkers of relaties graag verrassen? Dan gaat u dat zeker lukken met de smaakvolle verse overwerkmaaltijden uit onze keuken.

Bekijk de bedrijfsmaaltijden van deze week

Bestel gemakkelijk en snel

Wij denken graag met u mee en wij zorgen ervoor dat u gemakkelijk en snel kunt genieten van uw overheerlijke, gezonde bedrijfsmaaltijd. Om geen kostbare tijd te verliezen zijn onze bedrijfsmaaltijden een ideale oplossing. U ontvangt de bestelling op het afgesproken tijdstip, u krijgt een voedzame maaltijd die evenwel niet zwaar op de maag ligt (er moet immers nog gewerkt worden) en voor een volgende keer kiest u weer uit een gevarieerd assortiment. Maaltijden worden warm en in combinatie met bestek en servies bij u op locatie bezorgd.

Dus wordt het een latertje? Denk dan eens aan onze verse bedrijfsmaaltijden service, waar u heerlijke maaltijden, soepen en broodjes kunt bestellen. Wilt u iets gezonds, maar toch vers en lekker? Bij van Regteren kunt u ook diverse maaltijdsalades bestellen. zorgen wij ervoor dat u altijd uw favoriete maaltijd kunt bestellen, zelfs buiten normale kantooruren.

Bel ons om de mogelijkheden voor uw bedrijf door te spreken: 0528-263 697 of geef via onderstaand formulier uw bestelling door.