Velden zijn niet correct ingevuld
zalm-hoogeveen
overwerkmaaltijden
Broodjes & Maaltijden

Broodjes & Maaltijden

Het gemak dient de mens. Dus als u eens geen tijd heeft om zelf te koken of uit eten te gaan, dan spoedt u zich naar van Regteren. Bij van Regteren kunt u ook afhalen. Met dezelfde keuken als het restaurant van de brasserie. U kiest uit tal van beter belegde broodjes, diverse enkelvoudige gerechten (o.a. stamppotten en eenpansgerechten) en heerlijke, dagverse maaltijden. Dagvers zoals gezegd, en voedzaam. En al naar gelang koud of warm mee te nemen. Speciale verpakking zorgt ervoor dat uw maaltijd op de juiste temperatuur bij u thuis op tafel komt. Eet gemakkelijk, eet smakelijk!

Omdat van Regteren elke maandag t/m vrijdag geopend is van 09.00 tot 18.00 uur is het ook een uitstekend adres voor lunches en overwerkmaaltijd voor bedrijven. Zet de site alvast onder uw favorieten want bestellen doet u digitaal!

Kortom,.........wij zien uw bestelling en uw komst graag tegemoet.

Onze maaltijdservice en thuis uit eten

Lukt het niet om te zorgen voor een gezonde warme maaltijd? Van Regteren biedt voor u de ideale oplossing, namelijk onze maaltijdservice en thuis uit eten. Welke voor u het meest geschikt is? Kies hieronder één van onze unieke diensten.