Velden zijn niet correct ingevuld
overwerkmaaltijden
Bedrijfsrestaurants

Bedrijfsrestaurants

De hedendaagse economie stelt hoge eisen aan het bedrijfsleven. Werkdruk, presentatiedrang en deadlines bepalen voor een groot deel het werktempo. Stress ligt op de loer. Het bedrijfsrestaurant draagt er toe bij dat onderlinge contacten worden versterkt, in ontspannen sfeer genoten wordt van verse, vitaminerijke lunch of een hartige snack, en dat daardoor met hernieuwde energie de werkzaamheden worden opgepakt.

Uitgebreide restaurantvoorziening

Een goede restaurantvoorziening voor uw medewerkers is meer dan alleen maar makkelijk. Indien goed geregeld, draagt het bij aan het werkplezier van mensen en kan het zelfs gezien worden als een secundaire arbeidsvoorwaarde. De bedrijfsrestaurantservices van van Regteren Bedrijfsrestaurants variëren van de dagelijkse lunchvoorziening, automatenverzorging, vergaderlunches en -service, ontbijtservice, warme maaltijden, banqueting activiteiten, partycatering, facilitaire ondersteuning als keukeninrichtingen en -apparatuur tot multiservices.

Variatie, gezondheid en een aantrekkelijke presentatie zijn kenmerkend voor bedrijfsrestaurants verzorgd door van Regteren Bedrijfsrestaurants. Onder een goede dienstverlening verstaan wij niet alleen een kwalitatief hoogwaardig cateringproduct maar ook een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding. Alle diensten die wij leveren worden op maat verzorgd.

Goed advies

van Regteren Bedrijfsrestaurants kan deze voorziening perfect voor u invullen. Ook hier hanteren we weer de driedeling van kennis, mensen en volledig uitbesteden. Kennis door middel van het geven van advies over logistiek, routing en keukeninrichting. Mensen voor de bediening of aansturing van uw kantine of bedrijfsrestaurant.

Diverse methoden

Volledige uitbesteding, indien u wenst dat wij uw kantine en/of restaurant gaan beheren. In deze vorm hanteren we diverse methoden, waarbij het zogenoemde resultaatcontract en openboek-contract de meest voorkomende zijn. In het geval van een resultaatcontract spreken vooraf een aanneemsom af en daarna is de volledige uitvoering voor risico van van Regteren Bedrijfsrestaurants.

Bij een openboekcontract zijn alle kosten en opbrengsten voor de klant, de gehele logistiek en uitvoering wordt door van Regteren Bedrijfsrestaurants geregeld. Uiteraard zijn er ook diverse mengvormen of maatwerk mogelijk.

Vragen over de bedrijfscatering?

Wilt u een professionele keuken en of restaurant voor uw medewerkers, maar niet de zorgen van de uitvoering? Maak dan kennis met ons, wij zijn veelzijdig in horeca.

Reserveren

Reserveren

U kunt direct online een tafel bij ons reserveren. Zo bent u verzekerd van een plekje.

Tafel reserveren

Geopend van maandag t/m zaterdag. 
Keuken geopend van 11.00 uur tot 20.00 uur